Veggi salat med Pasta og Matakana bell Pepper Sauce
- Home
- Opskrifter
- Veggi salat med Pasta og Matakana bell Pepper Sauce
Ingredienser:
· 1 spsk olivenolie
· 2 fed hvidløg, presset
· 1 løg, hakket fint
· 2 squash, hakket
· 200 gram champignon, I skiver (Brug evt. æggedeler)
· Tomatoer, hakket
· 1 spsk kapers
· 1,5 dl Wild Appetite Matakana Bell Pepper Sauce
· 1,5 dl fløde
· 400 gram Pasta
· Salt and peber
· Persille, fint hakket
· Parmesan ost
Sådan gør du
Varm olien I en stor gryde og tilsæt hvidløg og løg. Steg dem langsomt på middelvarme i 3-4 minutter eller indtil løget bliver gennemsigtigt og sødt.
Skru op for kogepladen og tilsæt squash og champignons og steg dem i cirka 2 minutter.
Tilsæt Wild Appetite Matakana Bell Pepper Sauce og fløden og lad hele retten simmer i cirka 5 minutter.
Fjerne gryden fra varmen og tilsæt tomater og kapers.
Smag til med salt og peber.
Kog pastaen al dente
Kom sovsen over pastaen og pynt med persille og parmesan osten.