Salted Caramel Cheesecake

Ingredienser:

§ 300g Ingefærsmåkager

§ 100g smeltet smør

§ 700g flødeost, natural

§ 100g sukker § 250g Wild Appetite Salted Caramel Sauce

§ 100ml Mælk

§ 300ml fløde, let pisket

§ 4 blade husblas

Sådan gør du

Knus kiksene og rør det smeltede smør i. Bland det godt.

For en springform med vitavrap eller bagepapir og pres kiksemassen forsigtigt ned i formen. Sæt den på køl med det samme, mens du laver fyldet.

Kom flødeosten, Wild Appetite Salted Caramel Sauce og sukker I en skål og mix det med en håndmixer indtil det er jævnt blandet.

Kom husblas I koldt vand I en skål og lad trække efter anvisning på pakken. Når du har vredet overskydende vand fra husblas, kommer du mælk I en skål og tilsætter husblas deri.Varm mælk og husblas op til lunken ( Lillefingerprøven) – her ønsker du bare at smelte husblas.

Når husblas er “smeltet” vrides overskydende vand derfra og tilsættes i mælken

Varm mælken forsigtig op så husblassen smelter.

Tilsæt mælk/husblas mixet i ostemixet og vend det rundt indtil det er jævnt fordelt

Pisk fløden og vend det forsigtigt I oste/husblas mixet.

Kommes I for og stilles til hvile I 4 timer.

Salted Caramel Cheesecake