Salted Caramel Cheesecake
- Home
- Opskrifter
- Salted Caramel Cheesecake
Ingredienser:
§ 300g Ingefærsmåkager
§ 100g smeltet smør
§ 700g flødeost, natural
§ 100g sukker § 250g Wild Appetite Salted Caramel Sauce
§ 100ml Mælk
§ 300ml fløde, let pisket
§ 4 blade husblas
Sådan gør du
Knus kiksene og rør det smeltede smør i. Bland det godt.
For en springform med vitavrap eller bagepapir og pres kiksemassen forsigtigt ned i formen. Sæt den på køl med det samme, mens du laver fyldet.
Kom flødeosten, Wild Appetite Salted Caramel Sauce og sukker I en skål og mix det med en håndmixer indtil det er jævnt blandet.
Kom husblas I koldt vand I en skål og lad trække efter anvisning på pakken. Når du har vredet overskydende vand fra husblas, kommer du mælk I en skål og tilsætter husblas deri.Varm mælk og husblas op til lunken ( Lillefingerprøven) – her ønsker du bare at smelte husblas.
Når husblas er “smeltet” vrides overskydende vand derfra og tilsættes i mælken
Varm mælken forsigtig op så husblassen smelter.
Tilsæt mælk/husblas mixet i ostemixet og vend det rundt indtil det er jævnt fordelt
Pisk fløden og vend det forsigtigt I oste/husblas mixet.
Kommes I for og stilles til hvile I 4 timer.