Kaiserschmarrn ( “Reven” pandekage) med Brandy Butterscotch Sauce
- Home
- Opskrifter
- Kaiserschmarrn ( “Reven” pandekage) med Brandy Butterscotch Sauce
Ingredienser:
§ 60 gram rosiner
§ 30 ml Rom
§ 150 gram mel
§ Knivspids salt
§ 15 gram flormelis
§ 2.5 ml vanilje essens
§ Reven skal a fen økologisk citron
§ 3 æggeblommer, let pisket
§ 3 æggehvider
§ 50 gram sigtet flormelis
§ 125 ml mælk
§ 60 gram knuste mandler
§ 80 gram smør § Wild Appetite Butterscotch & Brandy Sauce
Sådan gør du
Giv rosinerne et hurtigt opkog, lad dem dryppe af og hæld rom over dem.
Si melet i en stor skål. Kom salt, flormelis, vanilje, citronskal, de let piskede æggeblommer og mælk og rør i det indtil det er godt blandet. Lad det stå på bordet i 20 minutter.
Pisk æggehviderne med flormelis og nogle få dråber citronsaft indtil den er stiv. Hvis det ønskes kommer de knuste mandler i . Vend forsigtig ned i melmixet. Smelt smørret på en stor pande, kom halvdelen af dejen i og drys med rosiner. Kom resten af dejen over rosinerne. Lad det brune indtil underside er gylden brun. Vend den på panden. Ved at bruge 2 gafler kan du forsigtig trække pandekagen I spisebidder størrelse mens det steger videre. Vend de små stykker ofte. Serveres varme med Wild Appetite Butterscotch & Brandy Sauce.