GRILLMARINERET KYLLING MED STEGTE GRØNTSAGER OG SPINATSALAT
- Home
- Opskrifter
- GRILLMARINERET KYLLING MED STEGTE GRØNTSAGER OG SPINATSALAT
Ingredienser:
Forbered 4 – 8 drumsticks.
- 250ml Wild Appetite Smokey Barbecue Sauce
- 200ml rapsolie
- 8 x Kyllinge Drumsticks
- 3 x Store pastinak, skrællet og snittet I ca 4x 4 cm.
- 5 x Store gulerødder, skrællet og snittet I ca 4×4 cm.
- 4 x sweet potato, I ønsket farve. Snittet i ca 4×4 cm.
- 2 x Rødløg, skrællet og snittet I ca 4×4 cm.
- 4 x Sqash snittet I ca 4×4 cm.
- 100g Baby Spinatblade
- 100ml Oliven Olie
- 50ml Balsamico dressing plus lidt til garnituren.
- Smag til med salt og peber
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 175⁰C.
Mix BBQ saucen og 75 ml af rapsolien og mariner kyllinge drumsticks´ene. Lad dem stå i stuetemperatur 1 times tid, så de kan trække marianden.
Kom dem på en braddepande og ind i ovene. Efter 15 min vend dem rundt og giv dem ca 30 minutter mere.(Afhængig af størrelsen på kyllingen)
Find 2 rene skåle.
Del den resterende olie i de 2 skåle og tilsæt salt og peber.
I den ene skål mix´er du pastinak, gulerødder
I den anden sweet potato, rødløg og squash.
Kom pastinak og gulerødder I et ildfast fad og sæt ind I ovnen og 15 minutter senere kommer du kumara mixet i ovnen.
Pastinakmixet skal have ca 30 minutter I ovnen. Rør gerne I det hver 10 min.
Sweet potatomixet skal have ca. 20 minutter I ovnen. Rør gerne I det efter 10 minutter.
Når alle grøntsagerne er færdige så anret dem I en rustik skål og tilsæt de skyllede babyspinatblade, olivenolien, balsamico og smag den til med salt og peber.
Serveres med kyllinge drumstick´s og lidt ekstra BBQ dressing.