Bage-Enzymer

50,00 kr.

Mirakkelmiddel til alt gær brød.

Bageenzymerne giver en fantastisk glutenstruktur og en tyndere og sprødere skorpe på brødet.

Der skal bruges 20 gram pr kilo mel.


Kategori

Beskrivelse

Mirakkelmiddel til alt gær brød.

Bageenzymerne giver en fantastisk glutenstruktur og en tyndere sprødere skorpe på brødet. Fremragende stabilitet og smag. Giver sprød skorpe, volume og lang holdbarhed i det færdige bagværk

Der skal bruges 20 gram pr kilo mel.

Indeholder 200 gram.

Ingredienser: Hvedemel, emulgator E 472e (mono og diacetylvinsyreestere), dextrose, vegetabilsk fedt (palm), melbehandlingsmiddel askorbinsyre (E 300), enzymer.

NÆRINGSVÆRDI PR. 100 G Energi: 1950 kJ/460 kcal Fedt 26 g heraf mættede 21 g Kulhydrater 46 g heraf sukkerarter 9 g Fiber 6 g Protein 9 g Salt 0 g

 

 

 

Select a Pickup Point