Tropical Sensation Dessert Sauce
Indeholder 250 ml.

Opskrift på julekonfekt med Tropical Sensation Dessert Sauce 🎄🌴

Ingredienser (1 stor rulle):
• 200 g marcipan
• 1 spsk Tropical Sensation dessert sauce
• Lidt flormelis
• 150 g nougat
• 100 g mørk chokolade
• 25 g hakkede mandler

Sådan gør du:
1. Ælt marcipan og dessert sauce sammen på et bord drysset med flormelis.
2. Rul marcipanen ud til en rektangel.
3. Rul nougaten ud til en lidt tyndere rektangel i samme størrelse som marcipanen.
4. Læg nougaten ovenpå marcipanen og rul forsigtigt sammen.
5. Smelt chokoladen og pensl rullen.
6. Drys hakkede mandler på og stil rullen på køl.

Tip: Server rullen i skiver som lækker julekonfekt med en lille dip skål med tropical Sensation dessert sauce! Velbekomme! 🌟

I am message box. Click edit button to change this text.

Select a Pickup Point